财富时代,企业家的精神家园,帮助中国企业家在全球化进程中取得成功。
会员登录 会员注册 网站通告:

商务英语

搜索: 您现在的位置: 财富时代-新都网 >> 商务英语 >> 每日英语 >> 正文

商务英语:今日热词——价位

作者:《财富》…    文章来源:财富    点击数:    更新时间:2016/5/16

今日单词:

单词 overreaction
中文释义

反应过度(名词)

英文释义

(noun)an excessive reaction; a reaction with inappropriate emotional behavior

例句

EXAMPLE: The yen shot up against the dollar in Tokyo trading in what traders said was partly an overreaction to a headline by a news agency.

在东京市场,日元兑美元汇率一度大幅升高,交易员认为,这部分是由于市场对某家媒体的一条新闻标题反应过度。

今日短语:

短语 price point
中文释义

价位

英文释义

the price point of a product is the price that it sells for

例句

EXAMPLE: The company ingratiates itself with consumers at every price point by ranging $3,000 double-breasted cardigan sweaters from the Purple Label to Chaps brand clothing and home goods.

该公司的产品迎合了所有价位的消费者。它既出售3,000美元的紫标系列的双排扣羊毛开衫,又出售Chaps品牌服饰和居家用品。

Tags:price,point  
责任编辑:admin
请文明参与讨论,禁止漫骂攻击。 昵称:注册  登录
[ 查看全部 ] 网友评论
  • 此栏目下没有推荐文章
  • 此栏目下没有热点文章
商务英语栏目导航
| 设为首页 | 加入收藏 | 网站地图 | 在线留言 | 联系我们 | 友情链接 | 版权隐私 | 返回顶部 |